Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Slip for småkryb med et godt loppemiddel til hunde

Undgå lopperne! (Foto Petworld.dk)

Undgå lopperne! (foto: billigdyrehandel.dk)

En hund kan være en dejlig følgesvend igennem livet, og man kan ofte være heldig at have en hund, der lever rigtig længe. Ligesom mennesker bliver de fleste hunde ramt af sygdomme og lidelser på et eller andet tidspunkt i livet, og det kan selvfølgelig være trist at miste en nær firbenet ven. I den mindre seriøse ende af skalaen findes der dog små irriterende ting som for eksempel lopper, der ikke ligefrem er farlige for hunden, men som alligevel forringer livskvaliteten.

Et godt loppemiddel til hunde gør livet bedre for dig og din hund

Der er dog ingen grund til at fortvivle, hvis din hund har fået lopper, da dette er en naturlig del af livet for en hund og ikke grund til større bekymring. Dog er denne erkendelse på ingen måde grund til at undlade at gøre noget ved problemet, da det let kan afhjælpes. Der er i dag utroligt mange loppemidler på markedet, og de kan fås i mange forskellige former, så det er bare med at prøve sig frem og finde lige præcis det loppemiddel til hunde, der virker bedst for dig.

Køb loppemiddel til hunde i form af spray, tabletter og pipetter

Man kan få loppemidler i et utal af versioner, og der findes efterhånden en masse gode bud på et loppemiddel til hunde i netop den form, du foretrækker. Hvor nogle hundeejere helst vil bruge en spray til at få bugt med de små kryb, foretrækker andre en ganske enkel tablet, som man kan dække ind i leverpostej og få sin hund til at spise. Endelig kan man også få loppemidler til hunde som små pipetter, der skal bruges til at dryppe hunden i nakken, hvorefter alle lopper på den vil forsvinde i løbet af ganske kort tid. Der er altså ingen undskyldning for ikke at hjælpe sin hund af med lopperne.

Se forskellige slags loppemiddel til hunde på billigdyrehandel her

Se flere loppemidler her:

Bayvantic vet beskytter din hund i mod flåter og lopper

Sådan skal du gøre, hvis din hund får lopper

Share

Leave a Reply