Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Royal Canin Veterinary Diet giver en sund og frisk hund

Tro det eller ej Royal Canin laver også mad til katte (Foto Petworld.dk)

Royal Canin laver kvalitetsfoder til din hund (Foto Petworld.dk)

På amerikansk ville man nok kalde en topmadras for icing on the cake. I Danmark vil vi nok bare sige det er den, som giver den gode oplevelse til sidst.

Royal Canin Veterinary Diet giver en sund og frisk hund

Der findes så mange forskellige hunderacer, og tifold så mange forskellige blandinger af alverdens racer. Det kan gøre det svært, som ejer, at holde hoved og hale i hvordan man skal behandle sin hund. I tidernes morgen har der været et formål med alle eksisterende hunderacer, og det betyder at man skal fodre og træne sin hund derefter. Men det kan være svart at gennemskue, så nogle hunde ender med at veje for meget. Her kan Royal Canin Veterinary Diet være meget behjælpeligt.

Der kan være mange forskellige årsager til at hunde bliver overvægtige. Nogen gange skyldes det, lidt pinligt, at man som ejer er en anelse for god ved hunden. Der er helt sikkert ingen der gør det i ond mening, men uanset hvad, så er det usundt for hunden. Problemet er jo desværre, at hunden ikke selv siger stop. Hvis den bliver budt noget den kan lide, så takker den ikke nej. Derfor kan man være godt tjent med noget foder, som er lavet til at holde styr på vægten hos hunde, som ikke helt kan holde sig inden for normalen.

Royal Canin Veterinary Diet er et godt foder, som kan fungere som er redskab enten til at  holde en sund vægt, eller til at reducere vægten på din hund. Det er vigtigt, at man sørger for at hunden stadig har energi til at bevæge sig, selvom den er på kur, og det kan man få med Royal Canin Veterinary Diet.

Royal Canin Veterinary Diet er godt mod diverse sygdomme

Nogen hunde er bare mere sarte end andre. Derfor er der også udviklet specialfoder, som tager højde for, at nogen hunde lider af forskellige sygdomme. Med Royal Canin Veterinary Diet får man et foder, som både er allergivenligt, samtidig med at du også kan få en variant som sørger for at hunden eller katten holder vægten.

Royal Canin Veterinary Diet er en hel serie af produkter, som du kan undersøge nærmere på www.petworld-vet.dk

Læs mere om Royal Canin hundefoder her:

Royal canin hundefodder af høj kvallitet

Royal Canin Veterinary sørger for at holde din hund sund

 

Share

Leave a Reply