Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Når det kradser og klør kan en loppekur til katte hjælpe

Kattesenge (foto: petworld.dk)

Din kat har det meget bedre uden lopper (foto: billigdyrehandel.dk)

Når det kradser og klør kan en loppekur til katte hjælpe

Katte og lopper hænger desværre ofte sammen, fordi katten er et strejfer dyr, der møder andre katte på deres natteudflugter. Det er næsten umuligt at sørge for, at din kat ikke får lopper på deres nattevandringer og derfor kan det være en god idé årligt at give din kat en loppekur.

Loppekur til katte er ikke farligt for kattene og er ikke det samme som medicin. Det er en slags vaccine imod lopperne og du kan nemt give din kat en loppekur et par gange om året uden, den tager skade så længe du sørger for at det er en loppekur til katte. Det er dog bedst kun at give din katte en loppekur, hvis du har en mistanke om, at de har fået lopper. Det kan derfor være en god idé altid at have en loppekur til katte i huset, hvis du har kat. Så kan du hurtigt give din kat en loppehus, når du opdager, at din kat er begyndt at klø sig.

 Loppekur til katte virker ikke til mennesker

Du må ikke give dig selv den samme slags loppekur, som du giver til din kat til dig selv. Det er også kun sjældent nødvendigt at gøre noget for selv at undgå at få kattens lopper på dig, for lapperne bliver sjældent siddende længe på mennesker, hvis de skulle finde på at bide.

Hvis din kat har lopper, så kan de godt sprede sig til dig. Lopper på jagt efter føde forstrækker pelsklædte dyr, men kan godt bide mennesker. Hvis du blive bidt af en loppe, så vil det ofte være ved sokkekanten eller buskelinningen. Der har de nemlig mulighed for at sidde så ”klemt” som de godt kan lide.

Find en loppekur til katte lige her

Du kan finde flere loppemiddeler til kat her:

Gå Væk Kat er perfekt til dig, der har en kat med lopper

Pas på din pelsede ven med et ordentligt loppemiddel til kat

 

Share

Leave a Reply