Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Gør et kæmpe kup på rideudstyr i det store udsalg

Hest og ride udstyr (foto:

Gå aldrig ned på rideudstyr (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Trænger du til at få fornyet din garderobe med rideudstyr eller er du førstegangskøber? Så har du nu muligheden for at spare rigtig mange penge i det store udsalg på rideudstyr. Hvad enten du søger hjælpe, støvler, sko, bukser, trøjer, jakker, handsker, hjelme, piske, strigler og grimer med mere, så finder du det hele her til knaldpris.

Stort udsalg på rideudstyr

Vil du også have noget for pengene? Her finder du alt indenfor rideudstyr fra forskellige mærker, alle i god kvalitet. Ridehjelme fra Carat, ridestøvler og –sko fra Jodphur og Milford, samt strigler og børster fra Furminator, Pet & Care og Petworld – er blot et udsnit af det store udvalg. Du finder produkter i forskellige prislejer, i forskellige kvaliteter og til ethvert behov. Så det er bare med at slå sig løs.

Produkter til alle typer behov

Til begynderen kan anbefales de flotte og praktiske ridestøvler i PVC fra Milford. Støvlerne sidder tæt til benene for at maksimere komfort og er med sin gummioverflade vand- og smudsafvisende, hvilket gør dem utroligt nemme at rengøre efter en lang dag i stalden. De smarte ankelstøvler fra Jodphur er et smart alternativ, når bevægelsesfrihed er i højsædet. De er praktiske, solide og slidstærke, så de kan tåle at blive udsat for slid i stalden. Den lille hæl hindrer at støvlen ryger ud af stigbøjlen, samtidig med at sålen er fleksibel og stødabsorberende. Ridehjelmene fra Carat har din sikkerhed i højsædet. De sidder godt på hovedet, støtter og beskytter – de er alle EN1384 sikkerhedsgodkendt. Strigler og diverse tilbehør i lækkert kvalitetsgummi, nylon med mere.

Se det store udsalg på rideudstyr her

Se mere her:

Behandl din hest mod uro og stress – brug Zylkene

Hundelegetøj til den glade og aktive vovse

Share

Leave a Reply