Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Gør din hund eller kat loppefri med midler fra Advantage

Capstar er det rette loppemiddel (foto: petworld.dk)

Capstar er det rette loppemiddel (foto: petworld.dk)

Når hunde og katte færdes i naturen, risikerer de at få lopper. Det giver kløe og er meget generende. Der findes mange forskellige produkter på markedet, der kan bekæmpe lopper hos hunde og katte. Et af dem er produkterne fra Advantage. Fordelen ved Advantage er, at det også virker forebyggende mod nye loppeangreb.

 

Loppebekæmpelse

Lopper hos hunde og katte kan være svære at bekæmpe. Det skyldes, at man skal have fjernet loppen i al dens fire livsstadier, før hunden eller katten bliver loppefri. Loppen har fire livsstadier. Først er den æg, så puppe, dernæst larve og til sidst voksen loppe. En af fordelene ved produkterne fra Advantage er, at det både virker på voksne lopper og også på larverne.

 

Advantage er nemt at bruge og påføre. Advantage fås i små pipetter. Du skal blotte skille pelsen på din hund eller kat og dryppe Advantage direkte på huden. Produktet går ikke i blodet på dyret, og du kan også bruge Advantage, hvis din hund eller kat har loppeallergi. Når du bruger Advantage, skal du huske at veje dyret inden, så du ved præcis, hvor meget loppebekæmpelsesmiddel, du skal bruge.

 

Husk rengøring

Hvis din hund eller kat færdes indendørs, skal du huske at gøre rent, hvor dyret færdes, når det er i behandling for lopper. Det er vigtigt at støvsuge og rengøre de tekstiler, som dyret oftest færdes ved. Ellers kan man risikere, at hunden eller katten bliver smittet med lopper igen fra sine indendørsomgivelser.

 

Hvis du har brug for råd til loppebekæmpelse, kan du altid spørge din dyrlæge eller dyrehandler til råds.

 

Du finder et stort udvalg af produkter til loppebekæmpelse fra Advantage ved at klikke her.

 

Læs også disse indlæg:

bliv musefri med musefælder

Læs her om kaninløbegårde og at have kaninen med ud

Share

Leave a Reply