Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Giv dit kæledyr Royal Canin og få et gladere dyr

Royal Canin hundefodder (foto: petworld.dk)

Royal Canin er et særdeles godt fodermærke (foto: petworld.dk)

Du skal have det godt, og dit kæledyr skal have det godt. Det gælder derfor også i høj grad om, hvilken kost det skal have. Der skal være en god kombination mellem de forskellige stoffer og vitaminer, proteiner, kulhydrater og de rigtige fedtstoffer. Og intet kæledyr er ens, når det kommer til foder. For sammensætningen af kosten handler i høj grad om, hvilken race din hund er, eller hvor meget din kat vejer. Skal dit kæledyr tabe sig, skal det for eksempel have en speciel diæt, der indeholder mindre fede stoffer og måske øjer forbrændingen. Er dit kæledyr ramt af allergi, skal foderet arrangeres ud fra det. Det kan eksempelvis gøres ved at erstatte det bestemte protein med et stof, som giver det samme, men samtidig ikke udløser allergien.

Royal Canin

Royal Canin er et af de mest kendte fodermærker i Danmark, og det er ikke uden grund. De har nemlig gjort det til en mission at udvikle det helt rigtige foder til katte og hunde, og har specialiseret sig i foder, der passer til hunde og katte i alle aldre, racer og med forskellige specielle behov som f.eks. allergi, overvægt eller en følsom mave.

Gør din hund gladere

Og det er ikke kun foderet, du skal være opmærksom på. Skal din hund eller kat have et bedre liv og være glad, så skal du ligesom hos dig selv, fokusere på, at dit kæledyr får tilpas motion, som passer til dets størrelse og kost. Desuden skal du sørge for, at dit kæledyr undgår gener til stress.

Derudover kan du have fokus på, at din hund eller kat undgår mulige allergigener, loppeangreb eller lignende. Hold derfor dit kæledyr rent og friseret, så pelsen ikke giver anledning til angreb fra de små dyr.

Læs mere her, om hvordan du får en glad hund eller kat og får det rigtige foder til dit kæledyr

Se flere tilbud på Royal canin her;

Royal canin producere foder til dit kæledyr

Royal canin hypoallergenic kan afhjælpe allergi

Share

Leave a Reply