Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Foder til høns fås i høj kvalitet til glæde for hønsene

Foder til høns af god kvalitet (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Foder til høns af god kvalitet (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Der er flere og flere, der begynder at have høns i deres haver. Det er en del af en større bølge, der retter sig imod de traditionelle måder at holde hus og have på. Fordi vores forfædre i tidernes morgen havde høns i baggården, og fordi de således forkælede sig selv med friske æg, var det både en glæde og en nødvendighed for dem at holde høns. Det var simpelthen en nemmere og billigere måde at klare sig på. Der er nu om dage en helt bestemt romantik forbundet med at have høns derhjemme, og det kan også klart anbefales. Man får nemlig mulighed for at holde fuld kontrol med både foder og hønsenes levevilkår. I disse dage hvor man ser burhønsenses levevilkår, er det en ganske god ide som modsvar at skabe et hyggeligt og rart miljø for hønsene, at give nogle udvalgte få en mulighed for at leve et anstændigt liv.

Nemt og smart

Det er faktisk ikke så svært at holde høns. Bare man har et bur eller en indhegning i den rette størrelse, der garanterer bevægelsesfrihed og udfoldelsesmuligheder for hønsene. Det er som sådan den bedste start for den, der skulle være interesseret i at have høns i hjemmet. Dernæst kommer foderet. Foder til høns kommer i mange forskellige afskygninger og typer. Her handler det for det første om typen af høns, man holder, ligesom det også handler om, hvorvidt prioriterer økologi eller ej. Der findes i hvert fald et stort udvalg af forskellige former for foder, der kunne glæde hønsene i hjemmet.

En dobbelt interesse

Med foder til høns i høj kvalitet er både høns og ejere garanteret en god oplevelse. Fordi hønsene nu engang lægger de æg, man potentielt kommer til at spise, har man også en yderligere interesse i at pleje og passe på hønsene. Det er muligt med foder til høns af høj kvalitet.

Læs meget mere om foder til høns her

Læs mere om foder til dyr her:

Læs om det rigtige kattefoder til din kat her

Eukanuba er hundefoder med omtanke for din hund

Share

Leave a Reply