Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Bayvantic hund skaber gode resultater i kampen mod lopper

Bayvantic (foto petworld.dk)

Bayvantic- kur imod lopper der duer! (foto billigdyrehandel.dk)

Bayvantic hund er et simpelt og effektivt middel til at få bugt med loppeproblemer. Der er vel nok ingen husstand i verden, der synes om perspektivet i at blive ramt af lopperne. Tværtimod er det en ganske stor plage for både mennesker og dyr, når dette sker. Det handler derfor om at være godt forberedt. Det vil sige, at det netop er en god ide altid at have et middel som bayvantic hund i skabet til, når uheldet skulle være ude. Det kan i hvert fald være med til at lette på processen, når der efterfølgende skal vaskes, renses og kæmmes pels på hunden. Jo kortere tid, der går fra opdalgense af lopperne til den endelige kur af lopperne,  jo bedre kommer husstanden også ud på den anden side.

En simpel fremgangsmetode

Med bayvantic hund har man et effektivt og skånsomt middel i skabet. Bayvantic hund udmærker sig netop fordi, det er i stand til at skabe en hensigtmæssig og god kur, der hverken skader eller irriterer hunden. Først og fremmest skal man gnide og skrubbe  midlet ind i hundens pels. Her kan det godt betale sig ikke at være bange for rigtigt at bruge hænderne. Jo mere udførligt man gør det, jo bedre resultat får man også. Efter et par minutter hvor midlet har fået lov til at trænge ind og gøre sin virkning, er det altså tid til en vasketur. Her vasker og skrubber man altså alle lopperne ud af pelsen, så hunden på meget kort tid igen bliver loppefri. Med en kam eller en børste er hunden frisk og fri igen.

Et af de bedste

Bayvantic hund er et loppemiddel, som det er anbefalelsesværdigt at investere i. Det er et loppemiddel, der ligesom giver pote, når situationen i husstanden ser sort ud, og lopperne gør deres indtog. Med lidt bayvantic hund i skabet er man altid godt sikret.

Læs meget mere om bayvantic hund

Læs mere om Bayvantic her:

Bayvantic stimulerer både sind og krop dagligt

Bayvantic bekæmper lopper effektivt og skånsomt

Share

Leave a Reply