Left Hand

En blog for alle kæledyrs elskere

Barf complex er det perfekte supplement til råfoder

Barf er sundt foder (foto: petworld.dk)

Barf er sundt foder (foto: petworld.dk)

Mange hundeejere fodrer sine hunde med det såkaldte råfoder, som skal give hundene lige præcis det foder, som de på grund af deres natur har lyst til og brug for. Dette er der bestemt heller ikke noget galt med, og ofte vil hundene virkelig elske at blive fodret med dette. Desværre er dette foder ikke altid fyldt med de vitaminer og mineraler, som en hund har brug for, for at kunne være sund og rask, og udvikle sig på den helt rigtige måde. Ønsker man derfor at fodre sin hund med barf foder, bør man supplere med barf complex, som netop giver hunden disse ting.

Derfor hjælper barf complex

Barf complex indeholder et højt proteinniveau, men også alle de nødvendige mineraler og vitaminer, som skal være med til at sikre hundens udvikling. Barf complex vil altså give en hund alle de nødvendige stoffer og uden disse, vil hunden ikke kunne vokse sig så stor og stærk, som den ellers ville. Man vil altså både forbedre hundens trivsel, udseende og fysiske udvikling med barf complex.

Så meget barf complex skal du give din hund

Det er dog vigtigt, at man er klar over hvor meget barf complex, man skal give sin hund, for at den får det den har brug for. Hundens mave- og tarmsystem har nemlig heller ikke godt af at få for meget. Mængden af barf complex man skal give sin hund dagligt, afhænger specielt af hundens størrelse og vægt. Hvis man har en lille hund under 10 kilo, bør man kun give sin hund en halv tsk. barf complex om dagen. Vejer hunden mellem 10 og 30 kilo, skal man give den det dobbelte om dagen. Og har man er stor hund, der vejer over 30 kilo, kan man roligt give den to tsk. barf complex om dagen.

Du kan købe barf complex til din hund her

Se flere foder tilbud her:

Opfyld hundens behov med det bedste hundefoder

Find hundefoder af høj ernæringsmæssig værdi

Share

Leave a Reply